Gamen tot de dood erop volgt?

Een nachtje doorhalen met vrienden onder het genot van een energy drink en een vermakelijke game kan af en toe best leuk zijn, maar een jongeman in de Amerikaanse staat Ohio heeft het onlangs wel heel bont gemaakt. Na een marathonsessie Call of Duty 3 van vier (!) dagen werd hij in het lokale ziekenhuis opgenomen met uitdrogingsverschijnselen. Hij stond gedurende deze dagen enkel op om te douchen en te snacken.Het leek de moeder van de 15 jarige jongen in opperste staat van alertheid toch maar een goed idee om zijn Xbox 360 in beslag te nemen. Inderdaad, ná het gehele voorval. Het verhaal deed mij denken aan de bekende South Park aflevering Made Love, Not Warcraft, waarin Cartman en zijn vrienden 2 maanden onafgebroken grinden om een eindbaas te verslaan. Wat is de langste tijd die jij achtereen aan gamen hebt gespendeerd?

Zie ook: Apple | Bedrijven | Microsoft | Nieuws | Nintendo | Sony

Print deze pagina Tip ons!