Freakyforms, Nintendo style

Freakyforms voor de Nintendo 3DS is het beste te omschrijven als een 2D uitvoering van Will Wright’s creatiegame Spore. In de uitgebreide editor kan je armpjes, beentjes, ogen, snorren, smartphones, talloze gekke vormen, monden, haren, tanden en nog veel meer met elkaar combineren tot het meest vreemde monster uit jouw fantasie. En het leuke is dat je deze beesten, formees genaamd, middels een simpele QR-code naar al je vrienden kan sturen. Ik heb het spel onlangs getest voor InsideGamer en maakte drie Nintendo-gerelateerde formees. Klik snel verder om ze te zien… én om ze te scannen.

Freakyforms: Your Creations, Alive! is in de 3DS eShop te downloaden en sinds kort ook als “Deluxe” uitvoering in de winkels te verkrijgen.

Zie ook: Doe-het-zelf | Exclusief | Fanboys | Features | Freakyforms | Game art | Kirby (personage) | Luigi | Nintendo | Nintendo 3DS

Print deze pagina Tip ons!