Stel hier je vraag over NfS: Most Wanted

We gaan iets nieuws proberen bij Bureau voor Gamers. Zo af en toe krijgen we een unieke kans om bij ontwikkelaars op bezoek te gaan en het lijkt ons een leuk idee om jullie eens daarbij te betrekken. Zo mogen we donderdag langs bij Criterion Games, de studio achter de Burnout-serie en de studio die sinds kort verantwoordelijk voor de Need for Speed-franchise. De laatste jaren bemoeiden de nodige ontwikkelaars zich met de serie, maar niet altijd met succes. Het dieptepunt was zonder meer The Run van de handen van EA Black Box; met veel heisa aangekondigd, met weinig inhoud afgeleverd.

Hot Pursuit daarentegen, de eerste poging van Criterion Games, gaf de serie nieuw leven en luidt met terugwerkende kracht het startschot in van een nieuw tijdperk. Geen verrassing dus dat men flink uitpakt met Most Wanted, het aanstaande deel waarin het vrij crossen door een grootse stad centraal staat. Het resultaat moet een gigantische speeltuin opleveren.

Dus heb je als fan een prangende, inhoudelijke vraag voor Criterion Games? Stel ze dan hier en dan doen wij vervolgens ons best om de leukste vraag mee te nemen!

Zie ook: Arcade racen | Electronic Arts | Fanboys | Features | Hardcore gamers | Microsoft | Need for Speed | Need for Speed: Most Wanted | Pitstop | PlayStation 3 | Q&A | Sony | Xbox 360

Print deze pagina Tip ons!