Dansmatten voor een prikkie

De gemiddelde gozer is zogenaamd te stoer voor een dansspel à la Just Dance, maar voor het bewegen op pijltjes gelden schijnbaar andere regels. Ik heb het natuurlijk over Dance Dance Revolution, voorheen in Europa bekend als Dancing Stage. Het zijn van die spellen die prachtig gebundeld worden met een dansmat en daarmee een grote aantrekkingskracht hebben op de verzamelaar, al betekent dit niet dat ze als zoete broodjes over de toonbank gaan. Doorgaans kost zo’n pakket minimaal zestig euro en voor een spel dat mogelijk niet eens in de console belandt, blijkt dat doorgaans net iets teveel.

Het is om die reden dat ik de volgende aanbieding met jullie wil delen: dansmatten voor de Xbox 360, al dan niet gebundeld met Dancing Stage Universe, voor slechts vijf euro! Ikzelf ben sinds kort eigenaar van twee dansmatten plus de bijbehorende game en ik heb begrepen dat de pakketten binnen de redactie eveneens gretig aftrek vinden. Overigens is er ook het een en ander te vinden voor de PS2- en Wii-fanboys, maar beter dan de genoemde aanbieding wordt het niet. Dat blijkt eens temeer als we verder surfen op de site: Dancing Stage Universe zónder dansmat voor 25 euro. Niet doen, jongens. Niet doen.

Zie ook: Budgetgamen | Dance Dance Revolution | Dancing Stage Universe | Dansmat | Fanboys | Konami | Microsoft | Nintendo | Sony | Xbox 360

Print deze pagina Tip ons!