Re-Volt komt terug!

Duco beschreef eerder de game Re-Volt al in een post over Motorstorm RC. Hij noemde het spel één van zijn favorieten waarin het mogelijk was om bestuurbare auto’s te laten racen. Nu is Re-Volt toevalligerwijs ook één van mijn favoriete games en één van de weinige games die nog regelmatig in mijn Dreamcast verdwijnt. Voor zowel Duco, ikzelf en misschien jullie ook, is er goed nieuws, want Re-Volt komt terug!

Juich echter nog niet te vroeg. Het gaat hier niet om een nieuwe game, maar om een remake voor iOS devices en Android toestellen. Ook zal het spel te spelen zijn op de smart-tv’s van LG, maar wat je daar in godsnaam mee aan moet weet ik ook niet. Wat wel vet is, is dat de game terugkeert. Hierdoor is dit ook meteen hét moment is om te peilen of de game nog een trouwe schare fans heeft. Nu zeg ik niet dat ik per definitie mijn geliefde racespelletje op één van de genoemde platformen zal aanschaffen, maar als de ontwikkelaar (Throwback Entertainment) de game ook op de nog te verschijnen Ouya uitbrengt (natuurlijk heb ik er al één besteld) dan wil ik nog wel overstag gaan. Het feit dat Throwback Studios bestaat uit oud medewerkers van Black Rock Studios, jawel de helden die ook Pure en Split Second ontwikkelden, geeft me enigszins het vertrouwen dat het met deze game wel goed gaat komen. Het enige wat ik wil is fatsoenlijke controls (en niet één of andere waardeloze touch screen besturing) en online multiplayer! Laat maar komen die handel!

Zie ook: Android | Apple | Dreamcast | iPad | iPhone | Nieuws | PC | Playstation | Re-Volt

Print deze pagina Tip ons!