Qwoppen met Usain Bolt voor Gamers

Terwijl ik van een welverdiende pauze aan het genieten was op werk, werd ik gewezen op een random flashspelletje uit 2008 waarin je de 100 meter sprint. Het draagt de naam QWOP en is schijnbaar zelfs zo episch dat er memes aan gewijd zijn; desondanks had ik er tot vandaag nooit van gehoord. Het epische zit hem in de quasi-realistische physics waardoor praktisch niemand op normale wijze met het mannetje kan lopen, laat staan uitspelen! Op kantoor leek ons met een record van 2,4 meter (van de cameraman) hetzelfde lot beschoren, tot ik per toeval op een hax stuitte waarmee ik de sprint moeiteloos – in tien minuten – kon voltooien. Wie van jullie doet het beter?


Links: Onze schitterende hax. Rechts: Qwoppen zoals het volgens de romantici bedoeld is.

Zie ook: Filmpjes | Hax | Impossibru | QWOP

Print deze pagina Tip ons!