eShop Sale – Deel Twee

Donderdag berichtten wij over aanbiedingen in de eShop, maar we waren er blijkbaar laat bij. Nog geen halve dag later arriveerde de wekelijkse update en werd de etalage ververst. Jammer voor als je een monsterlijke €1,20 had willen besparen op één van de titels, maar misschien dat de tweede golf koopjes je troost kunnen bieden. Zoals het verrassende Dillon’s Rolling Western, die een nieuwe draai geeft aan het tower defense-genre. Persoonlijk vind ik de originele prijs vrij van tien euro duur ten opzichte van de rest van het assortiment in de eShop, maar wellicht dat die twintig procent korting mij en anderen over de streep kan trekken.

Mijn aanrader van de week is trouwens Mighty Switch Force, een futuristische side-scrolling actiongame. Een belangrijk element van de game is de mighty switch, waarmee je onder andere platformen kunt doen verdwijnen en terugkeren. Serieus, Mega Man is er niets bij! Verder staan deze week Minigolf TOUCH (€ 4,00), Freakyforms (€ 4,80) en Super Mario Land 2 (€ 3,20) in de schijnwerpers, waarbij Freakyforms het meest in het oog springt. Niet vanwege de diepgaande gameplay, maar omdat de artistiekelingen onder ons (zoals Maarten!) zich uitstekend uit kunnen leven met een game als deze.

Mocht je gebruik willen maken van Nintendo’s zeldzame kortingen, de sale loopt tot 5 juli. We zijn benieuwd of deze actie in de nabije toekomst een vervolg krijgt, zodat we vaker aangespoord worden om software te downloaden. Daarom vragen we: wie van jullie heeft al een aanbieding gescoord en welke game(s) heb je in dat geval gekocht?

Zie ook: Indie | Nieuws | Nintendo | Nintendo 3DS

Print deze pagina Tip ons!