Jubileumkoopjes in de eShop

Nintendo’s eShop is nog niet het succes waarop men gehoopt had. Dat ligt niet aan de kwaliteit van de games, als wel de hoeveelheid games die te downloaden zijn in de digitale winkel. Dankzij de catalogus van de DSiWare oogt het nog vrij vol, maar de originele 3DS-downloads zijn toch echt schaars voor een systeem dat al meer dan een jaar oud is. De tweede reden dat de geldkraan niet vol open staat heeft te maken met een gebrek aan promotie. Alle potentiële aankopen zijn weggestopt in een app (de eShop), waarmee je in principe nooit in aanraking hoeft te komen. Een schril contrast met de wijze waarop Microsoft zijn producten en die van zijn partners aanprijst.

Daarom zijn we verheugd om mee te delen dat Nintendo een aantal downloads tijdelijk heeft afgeprijsd om te vieren dat de eShop één jaar bestaat. De stunt is tweeledig en betreft op het moment de volgende spellen: The Legend of Zelda: Link’s Awakening (€ 4,80), Super Mario Land (€ 3,20), Zen Pinball 3D (€ 4,00), Let’s Golf! 3D (€ 4,80) en Pullblox (€ 4,80). Wat ons betreft is met name Pullblox een no-brainer, al moet ik persoonlijk bekennen dat Let’s Golf eveneens in mijn straatje past. Er gaat immers weinig boven een draagbaar potje golf!

Deze actie loopt nog tot morgen, waarna opnieuw een vijftal spellen voor een week in de uitverkoop wordt gedaan. Meer info over deel twee volgt spoedig!

Zie ook: Nieuws | Nintendo | Nintendo 3DS

Print deze pagina Tip ons!