Project P-100 is een ondergesneeuwde topper

Na de afgelopen E3 presentatie in Los Angeles verscheen op Nintendo’s perssite een aantal assests van games die men niet op de show zelf had laten zien. Eén van die titels is Project P-100, een soort actiegame met een isometrisch perspectief. Vanwege al het andere game geweld heeft deze game niet de aandacht gekregen die het eigenlijk zou moeten krijgen. Gisteren werden Wesley en ik dan ook aangenaam verrast. De statische screenshots hadden namelijk plaatsgemaakt voor een heerlijke, chaotische actiegame vol grote robots en bizarre aanvallen. De demo was een succes, dus we zijn erg benieuwd naar het eindresultaat van deze nieuwe niche game.

Zie ook: Filmpjes | Nintendo | Nintendo post-E3 event 2012 | Project P-100 | Reviews | Wii U

Print deze pagina Tip ons!