Pro Controller verrast voor een tweede maal

Eén van Nintendo’s meest verrassende aankondigingen van de afgelopen E3 was misschien wel de Wii U Pro Controller, een traditionele controller voor Nintendo’s nieuwste console. De mooi vormgegeven, haast Xbox 360-achtige controller werd door veel gamers met open armen ontvangen. Eindelijk weer normaal gamen! Maar schijn bedriegt: het op de E3 speelbare model lijkt helemaal niet meer op een Xbox 360 controller. De Pro Controller is in het echt namelijk veel breder dan we zagen op het plaatje dat Saturo Iwata ons liet zien. Ok, het ding zal ongetwijfeld nog steeds lekker in de hand liggen… maar het is wel een beetje flauw om ons zo voor de gek te houden, Nintendo!

Zie ook: E3 2012 | Nieuws | Nintendo | Wii U | Wii U Pro Controller

Print deze pagina Tip ons!