Sleep een record binnen op je smartphone

Een paar maanden geleden hadden we de eer om Gaz Deaves, de hoofdredacteur van de Gamers’ Edition van het officieuze Guinness Book of World Records, te interviewen. In zijn boek staan, net zoals in normale variant, de meest bizarre wereldrecords, maar dan op het gebied van video games. Ook wij willen ooit (ja, ooit!) een wereldrecord vestigen, puur omdat het kan. Maar voor het zover is, hopen we dat één van onze bezoekers een tof record neerzet. Het wereldberoemde boek biedt nu namelijk iedere gamer de kans om zijn of haar naam te vereeuwigen, simpelweg door een record te vestigen op je iPhone of Android toestel.

Door als hoogste te scoren op de spellen Mega Jump, Slam Dunk Basketball of Monster Shooter kan je een plekje verdienen in de 2013 uitgave van de Guinness World Records Gamer’s Edition. Het is jammer dat de uitgever juist deze games heeft uitgekozen voor hun boek; spellen als Doodle Jump, Angry Birds, Flight Control zijn immers vele malen bekender en logischer. Is het een verkapte reclamecampagne of mis ik hier gewoon een drietal topgames? Hoe dan ook, het is in ieder geval een leuke kans om een piepklein stukje gamegeschiedenis te schrijven. Pak dus snel je telefoon en maak ons trots!

Zie ook: Android | Apple | Boeken | iPhone | Nieuws | World Record

Print deze pagina Tip ons!