Vers van de pers: de Famitsu

In Nederland hebben we een redelijk aantal gamemagazines in de schappen liggen. Op die manier krijgen we toch toch nog elke maand een aantal reviewtjes en aardige achtergrondartikelen voor de kiezen. En als we een beetje geluk hebben, dan heeft de uitgever ook nog eens de hand weten te leggen op wat exclusief materiaal van een bepaalde game. Maar als je het vergelijkt met de modernere en snellere gamesites, dan stellen de bladen niet zo heel veel meer voor. In Japan werkt dat echter niet zo… Hier hebben ze de Famitsu, een blad over games dat elke week bijna 250 pagina’s weet te vullen met exclusief materiaal en vierdubbel gereviewde games. Ze publiceren geen nieuws, ze maken het nieuws zelf; daar kan toch geen enkele site tegen op!? Ongeloofwaardig? Klik snel verder en kijk zelf maar!

Zie ook: Filmpjes | Gamemagazines | Maarten in Japan

Print deze pagina Tip ons!