Budgetgamen in Japan; de tussenstand

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat over de Japanse gamewereld geschreven hebt. Dat zit zo; mijn co-schappen hier zijn zo druk dat ik doordeweeks van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat op de operatiekamer te vinden ben. Op moment van schrijven is het 0:58 en ik ben een uurtje terug; de operatie van vandaag duurde namelijk twaalf en een half uur… Zo kom ik natuurlijk nooit aan mijn spelletjes toe!

Gelukkig ben ik de weekende gewoon vrij en kan ik rondreizen wat ik wil. Natuurlijk schiet ik bij tijd en wijle ook allerlei gameshops en arcades in om mijn broodnodige dosis gamecultuur binnen te krijgen. Dit weekend ging ik op zoek naar bijzondere en goedkope games in Osaka, wederom in en rond Nipponbashi (Den Den Town). Ik kwam niet alleen terug met een stapeltje spellen, maar ik nam ook nog een bijzondere handheld mee. Kortom, gewoon lekker shoppen (en stiekem jullie heel jaloers maken)…

Zie ook: Budgetgamen | Filmpjes | Gunpei Yokoi | Maarten in Japan | Nintendo | Sony | WonderSwan

Print deze pagina Tip ons!