Tampax houdt gamesters droog

De hartelijke groeten uit Italië! Het is hier prachtig weer en de pizza’s zijn, zoals altijd, weer heerlijk. Vakanties zijn natuurlijk altijd leuk als de zon schijnt en je lekker bij het zwembad kan liggen. Maar voor een gamer is een beetje regen of een lange reis op de achterbank ook geen enkel probleem, want dan heb je immers tijd om eindelijk eens rustig een spelletje te spelen. Dat een gamer in ieder geval nooit stil zit tijdens de vakantie bleek vandaag maar weer eens in de lokale supermarkt. Terwijl ik bezig was om te kiezen tussen Birra Moretti en Peroni viel mijn oog op een bijzondere reclame…


Tampax, een bij ons onbekend merk tampons (correct me if I’m wrong), adverteert hier namelijk op een vrij aparte wijze… namelijk door middel van Tetris! Een ieder die Alexey Pajitnovs game wel eens heeft gespeeld weet dat het lange I-blok het meest gewilde stuk in het spel is. Het past in de meeste gaten en lost vaak vele problemen op. En kennelijk doet Tampax precies hetzelde. Voor nerdettes een grappige vergelijking, voor ontwetenden een leuke verpakking met gekleurde hokjes. Saillant detail: als je deze tampon hier plaatst zouden slechts twee lijnen worden weggespeeld. Bij een echt potje Tetris zijn hiermee mijn problemen in ieder geval nog niet verholpen; ik heb meestal meerdere I-blokjes nodig. Maar goed, ik ben dan ook geen gamester…

Zie ook: Alexey Pajitnov | Apple | Features | Humor | Microsoft | Nintendo | Sony | Tetris | Vakantie | Vrouwen

Print deze pagina Tip ons!