Humor ↓

Wist je dat…

Lees verder...

SEGA does what Nintendon’t

SEGA stond vroeger bekend om zijn scherpe reclameslogans, zoals de beruchte “SEGA does what Nintendon’t”. Onderstaande reclames gaan echter nét iets te ver. Dit zou Nintendo inderdaad niet doen…

Lees verder...

De beste tafelsimulator ooit

De Tumblr pagina Zero Feedback draait om kleine, onbekende spellen die al wat langer geleden uitgebracht zijn en waar nog nooit iemand aandacht aan heeft besteed. Vaak zijn het simpele spelletjes die de moeite niet waard zijn, maar zo’n enkele keer tref je verborgen pareltjes die nog nooit zijn opgemerkt.

Eén van de meest interessante spellen die de laatste periode op Zero Feedback voorbij kwam is “Be A Table”, waarin je zo goed mogelijk probeert om een tafel te zijn. Het spel steekt de draak met games waarin je herhaaldelijk op een knop moet drukken om een actie uit te voeren, zoals de cut-scenes uit de recentere Resident Evil games. Druk zo snel je kan, want wanneer het balkje rechts in beeld leeg is, dan faal je!

Lees verder...

Arme Wii Remote

Het is 2006, de Wii is net uit en… tja… er gebeuren wat ongelukjes.

Lees verder...

Arme Mario…

Lees verder...

Ze bestaan!

Lees verder...

Droge humor van Bungie

Lees verder...

Bowsers geheime hobby

Gespot in Paper Mario: Sticker Star; een bijzondere hobby van Mario’s aartsvijand Bowser. Waarom zit dáár nou een slang in?

Lees verder...

Wat een leuke… hee!

Leuk hoor, die nieuwe, gelimiteerde 3DS XL met een Pikachu motiefje, maar is het plaatje niet op een heel ongunstige manier op de handheld terechtgekomen?

Lees verder...

Lachen om het Pokeymans Project

Pokémon zijn zo beroemd dat het af en toe lijkt alsof iedereen de vrolijke beestjes kent. Dat is niet zo; sommige mensen hebben geen flauw idee hoe de wezens eruit zien. Zo ook de creatieveling achter het Pokeymans Project, een website met daarop tekeningen van iemand die Pokémon niet kent, maar ze wel tekent op basis van hun beschrijving. Sommigen lijken nog, andere zijn hilarisch. (En weer anderen ken ik zelf ook niet…) Alhier vind je meer.

Lees verder...